El teatre de Sabadell incrementa la presència femenina i sabadellenca

Protagonitzen la programació als teatres municipals de gener a juny del 2019

Redacció
06 de desembre del 2018
Sílvia Munt actuarà a Sabadell
Sílvia Munt actuarà a Sabadell | Uimp
La programació de la temporada artística de gener a juny del 2019 al Teatre La Faràndula, al Teatre Principal i al teatre de Ca l’Estruch –tres dels quatre teatres municipals de Sabadell– consolida l’aposta per la presència femenina i per l’accent sabadellenc.
 
Així, són diverses les autores, creadores, productores de projectes i intèrprets que hi seran presents, com ara Sílvia Munt, Anna Güell, Marta Buchaca, Carmen Marfà, Soleá Morente, Paula Valls, Laura Conejero..., a més d’Elisabet Casanovas i Rosa Renom. I diversos els noms sabadellencs, com Albert Pla, Artur Trias o Ramon Madaula, els quals conjuguen les seves arrels amb nivells d’excel·lència, cada un en el seu camp.

La programació l’ha presentada avui la regidora de Cultura, acompanyada per dues responsables de programació del departament, i ha destacat “ hi ha tres elements importants en la programació de la nova temporada: la mirada femenina, tant pel que fa a la programació teatral, com musical i de dansa; l’accent sabadellenc i, la vinculació amb les inquietuds de la nostra societat, a través de la visió crítica de diferents artistes”.

A partir del dijous 6 de desembre les entrades de la programació de gener a juny als teatres municipals ja es podran comprar a la taquilla del Teatre Principal i, en línia, aquí. Com cada any, des de la regidoria s’ha encoratjat a la ciutadania a regalar cultura per les festes nadalenques, com una opció original per sorprendre la família o les amistats i alhora una forma de posar en valor el treball d’artistes i creadors. Els diferents paquets que posa a disposició l’Ajuntament de Sabadell permeten comprar entrades per a dos o més espectacles diferents d’una mateixa modalitat artística.