Sant Cugat impulsa la creació d'una orquestra amb aficionats a la música

L'objectiu és que a la tardor de 2019 pugui oferir concerts

Redacció
08 de desembre del 2018
L’Ajuntament de Sant Cugat i l’Associació Orquestra Diletant de Catalunya han signat una acord per tal d'engegar un nou projecte que pretén crear una orquestra integrada per aficionats a la música. Una iniciativa impulsada pel músic Gerard Claret i comptarà, en la direcció de l’orquestra, amb el prestigiós director Marzio Conti.

Després de les inscripcions rebudes a través d'Internet, es farà un procés de selecció i a partir del mes de març es podrien celebrar les primeres trobades per preparar i formar els músics. L’objectiu és que a la tardor de l’any 2019 l’orquestra ja pugui oferir els seus primers concerts.  

Claret ha destacat que l’orquestra pretén “reunir persones amb diferents experiències de vida i que ocupen els seus moments de lleure fent música. Volem crear un projecte que sigui un plaer i un enriquiment per als seus integrants”.

El conveni també preveu que l’orquestra celebri a  Sant Cugat activitats musicals i que pugui utilitzar espais d’assaig i de reunió a l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i Conservatori. El conveni no inclou cap tipus de despesa per a les dues parts.