C's impulsa una campanya per censar els espais més degradats de Sabadell

La iniciativa forma part de la campanya #CambiaTuBarrio | Demanen als sabadellencs i a les entitats veïnals que els ajudin a elaborar un mapa dels "punts negres" que requereixen una intervenció urgent

Redacció
25 de juliol del 2015
Actualitzat a les 22:41h
Imatge de l'estat en què es troba el carrer Goya
Imatge de l'estat en què es troba el carrer Goya | Ciutadans
i

Imatge de l'estat en què es troba el carrer Goya. Foto: Ciutadans


Ciutadans ha enviat una carta a les 28 associacions de veïns de la ciutat -incloent la Federació d'Associacions de Veïns de Sabadell (FAVS) - per sol·licitar-los la seva col·laboració en l'elaboració d'un cens dels espais públics més degradats dels barris. La iniciativa forma part de la campanya #CambiaTuBarrio que Ciutadans va posar en marxa la setmana passada a les xarxes socials perquè els sabadellencs identifiquin i denunciïn les deficiències que detectin i enviïn fotos per elaborar un mapa dels "punts negres" que requereixen una intervenció urgent.

La campanya #CambiaTuBarrio pretén recopilar durant almenys dos mesos les deficiències que pateixen els barris de la ciutat com a conseqüència de molts anys d'abandó per part de l'Ajuntament. Segons Ciutadans hi ha deficiències en temes tan bàsics com el manteniment de la via pública, les places, els parcs o els equipaments municipals. En una segona fase, s'analitzarà la informació recollida i es redactarà un pla d'actuacions urgents per regenerar els barris. Aquestes informacions es posaran en coneixement de l'equip de govern. 

Segons han explicat els responsables de Ciutadans, la campanya "ha arrencat amb bon ritme" i en els darrers dies la formació ha rebut diverses imatges a través de les xarxes socials i del correu electrònic del partit. Amb tot, els representants d'aquest Grup Municipal asseguren que cal més participació i per aquest motiu han demanat a les associacions de veïns que hi prenguin part. "La seva experiència ajudarà a definir quines són les intervencions més urgents que necessiten els barris", subratlla Joan García, portaveu de Ciutadans que ha indicat que les propostes de les entitats s'inclouran en el document que es farà arribar a l'executiu local.

Ciutadans ha aprofitat la carta remesa a les entitats veïnals per sol·licitar formalment una reunió, que se celebraria després de la Festa Major de Sabadell.