Cs de Terrassa i Sabadell critiquen que l'alcalde sabadellenc lideri la creació de l'Àrea Vallès

Els portaveus del partit taronja consideren que "s'oposa a una infraestructura bàsica com el Quart Cinturó"

Redacció
04 de desembre del 2018
Els portaveus dels grups municipals de Ciutadans (Cs) als ajuntaments de Sabadell i Terrassa, Adrián Hernánez i Javier González, han criticat que l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant (Crida per Sabadell-CUP) lideri la creació de l'Àrea Vallès quan "personalment s'oposa a una de les infraestructures bàsiques per desenvolupar la zona, com és el Quart Cinturó".

De fet, aquesta tarda hi ha convocada una roda de premsa a l'Auditori de Fira Sabadell per presentar el Manifest per una Àrea Vallès. Un acte que comptarà amb l'alcalde sabadellenc, Maties Serracant, el president de la Plataforma Fem Vallès, el terrassenc Antoni Abad, l'arquitecte i membre de Fem Vallès, Manel Larrosa, així com també alcaldes i alcaldesses de diferents municipis del Vallès Occidental i Vallès Oriental, representants de diverses entitats socials, ambientals i econòmiques. 

No obstant això, els dos representants de Cs han coincidit a lamentar que Serracant sigui qui realitzi la presentació del manifest de Fem Vallès.  Hernández ha destacat que "Cs comparteix molts dels aspectes plantejats per Fem Vallès", però ha lamentat que "sent la força més votada en ambdues comarques en les últimes autonòmiques, ens assabentem del manifest per una invitació de l'alcalde de Sabadell".

Per la seva banda, el terrassenc Javier González ha assenyalat que "hagués estat desitjable haver fet un treball previ amb ajuntaments i partits polítics del territori". En canvi, demà està prevista la presentació per part de Serracant del manifest, que aposta per consorciar, mancomunar o planificar serveis conjunts entre municipis del Vallès Occidental i Oriental.

Finalment, tots dos portaveus han anunciat que "Fem Vallès pot comptar sempre amb Ciutadans per simplificar l'estructura administrativa i fer del nostre territori una zona més competitiva i dinàmica econòmicament, així com millorar les seves comunicacions i infraestructures".