Barberà assenyala que el registre policial investigava governs anteriors

El consistori assegura que va col·laborar amb les peticions de l’Agència Tributària

per Redacció , 24 de juliol de 2015 a les 16:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge d'un vehicle de l'Agència Tributaria aparcat a Barberà del Vallès. Foto: María Belmez


L'Ajuntament de Barberà del Vallès ha emès un comunicat en què explica que el registre del consistori practicat aquest dijous respon a la investigació del cas Pokémon, centrada en l'anterior equip de govern. Segons el text, els agents de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària van accedir a diverses dependències municipals a partir de les 9.00 hores de dijous per procedir al seu registre.

 
"Aquestes accions anaven dirigides a la investigació d'activitats realitzades amb anterioritat a l'entrada del nou equip de govern; aquest equip de govern i tot el cos tècnic de l'Ajuntament s'ha posat, en tot moment, a disposició d'aquesta intervenció judicial", assenyala el comunicat. "A dia d'avui, no podem avançar més informació sobre aquesta causa, que es troba sota la protecció del secret sumarial", afegeix l'equip de govern.

 
El consistori assegura que aquest primer comunicat s'ampliarà en la mesura que el desenvolupament del procediment judicial així ho permeti.
 

 

Participació