Sabadell registra diversos accidents de moto en poques hores, un d'ells amb un mort

Es tracta d'un veí de Barcelona

Redacció
03 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:12h
El cap de setmana deixa diversos accidents de trànsit a la ciutat on s'hi han vist implicats diversos motoristes. El més greu, però, es va registrat la matinada de diumenge, on un noi de 19 anys va perdre la vida al sud de Sabadell.

Divendres, a les 12:33 hores, al carrer Gràcia amb el carrer Pare Sallarès, es va produir un accident de trànsit per caiguda de una motocicleta. En evitar la col·lisió contra un turisme, el conductor de la motocicleta, un home de 62 anys, va caure. Va ser traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu.

Dissabte, a les 16:06 hores, al carrer Ribot i Serra amb el carrer Antoni Cusidó, es va produir un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta. El conductor de la
motocicleta, un home de 46 anys, va ser traslladat a l'hospital del Parc Taulí per a la seva
valoració amb pronòstic, en principi, lleu. 

Ja de matinada, a les 3.13 hores, es va produir l'accident mortal al carrer Bernat Metge, quan fonts municipals han detallat que una motocicleta circulava a gran velocitat per tal d'incorporar-se aquesta via, quan hauria fregat el bordó, es va decantar cap a l'esquerra i va colpejat amb un arbre. En el sinistre va morir el motorista, de 19 anys.