El campus de la UAB de Sabadell torna a impartir el Postgrau en Economia Social i Solidària

El curs presenta algunes novetats respecte a la primera edició

La primera edició del Postgrau en Economia Social i Solidària
La primera edició del Postgrau en Economia Social i Solidària | UAB
Redacció
01 de desembre del 2018
El Postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social tornarà al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) de Sabadell, serà al Campus d’Empresa i Tecnologia. També serà presencial i seguirà el calendari del curs passat i es farà de gener a juliol, els dimecres a la tarda. 

Arrencarà el 9 de gener i s'allargarà fins al 12 de juny. El postgrau manté els tres dissabtes de docència i visita a experiències de l’economia solidària en d’altres ciutats, aíxí com una sortida de tres dies al maig. Enguany, el curs té com a novetat la incorporació de tres jornades de treball i formació obertes a les entitats de l’economia solidària, professorat universitari i tècnics municipals que giren entorn de tres eixos: el desenvolupament local, la transició ecològica i la innovació tecnològica.

Els impulsors de la iniciativa, la UAB, el Teler Cooperatiu, l'Ateneu Cooperatiu Vallès i l'Ajuntament de Sabadell, han fet una bona valoració de la primera edició, que va comptar amb 25 alumnes, que van fer un Treballs Finals de Postgrau "de primer nivell".