​Feliu Formosa estrena a Ca l'Estruch «Que jo sóc jo»

És un espectacle d’homenatge a Pere Quart i la seva poesia

El poeta, dramaturg i traductor Feliu Formosa
El poeta, dramaturg i traductor Feliu Formosa | ACN
Redacció
30 de novembre del 2018
Aquest dissabte 1 de desembre, a les 21.00 hores, al teatre de Ca l’Estruch, s’estrenarà l’espectacle Que jo sóc jo, un recital d’homenatge al sabadellenc Joan Oliver, Pere Quart, a càrrec del dramaturg, traductor i poeta sabadellenc Feliu Formosa, la poeta tortosina Cinta Massip i l’acordionista local Joan Alavedra. S’escau que dos dies abans, és a dir, avui, 29 de novembre, fa 119 anys del naixement d’Oliver a la nostra ciutat.

L’organització d’aquesta proposta és a càrrec de l’Ajuntament i de la Comissió 100 Anys de la Colla de Sabadell. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a la taquilla del Teatre Principal i per internet. Tots els poemes que inclou el recital són de Pere Quart i tota la música és composta per Joan Alavedra.

A més de recitar poemes com Corrandes d’exili, Vaca suïssa, Tirallonga de monosíl·labs o Ja és hora que se sàpiga, es llegiran diferents textos, de Josep Ferrater Mora, Joan Lluís Marfany, Joan Vilacasas, Josep M. Lladó, Joan Blanquer, Antoni Dalmases, Frederic Roda, Joaquim Sala-Sanahuja, Lluís Permanyer i Antoni Turull.

Textos que versaran sobre Joan Oliver

Formosa, Massip i Alavedra ja van participar el passat 10 d’abril, a la Biblioteca Vapor Badia, en l’espectacle d’homenatge a Feliu Formosa que la ciutat li va dedicar amb motiu de la presentació del número 9 de la revista contracultural El Procés, dedicat íntegrament a aquest intel·lectual sabadellenc.