​«A.K.A.», obra guanyadora de tres Premis Butaca, avui a Ca l'Estruch

Es tracta d'una obra de teatre que ha resultat premiada pels Premis Butaca que s’han lliurat aquesta setmana

Redacció
30 de novembre del 2018
Aquest divendres , a les 21.00 hores, al teatre de Ca l’Estruch, es presentarà A.K.A. (Also Known As), una obra de teatre que ha resultat premiada pels Premis Butaca que s’han lliurat aquesta setmana a Sant Cugat del Vallès. A.K.A. parla de l'adolescència de Carlos, un personatge amb esperit positiu i ganes de viure, abduït pel xat akl mòbil i el hip-hop, sempre amagat sota la caputxa.

Es troba en un moment en el qual, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus fonaments, les seves arrels i la seva vida en general. En Carlos és adoptat i la mirada dels altres li fa plantejar quina és la seva "veritable" identitat i pot ser que ell no sigui del tot qui ha decidit ser.

A l’obra, el dramaturg Daniel J. Meyer qüestiona el rol que qualsevol persona juga al món i posa sota la lupa la diferència entre els propis sentiments i el que la societat determina. El dins i el fora col·lideixen.

Quan s’acabi la funció, tindrà lloc un col·loquí al qual assistirà l'actor, Albert Salazar, i la directora, Montse Martínez Clusella, els quals podran parlar més profundament d’aquesta obra de teatre.