Nadal 2018

La Fira de Santa Llúcia obre portes avui amb novetats

Imatges històriques gegants es penjaran a l’Ajuntament

per Redacció, 30 de novembre de 2018 a les 07:40 |
La Fira de Santa Llúcia de Sabadell | Juanma Peláez
La fira tradicional de Santa Llúcia obrirà portes avui divendres a partir de les 5 de la tarda. Per tercer any consecutiu ocuparà la plaça de Sant Roc i estarà oberta fins al 23 de desembre. Aquest any la fira comptarà amb tres passadissos, en lloc dels dos dels darrers anys, per facilitar un esponjament de l'espai per a caminar.

Complementàriament a la fira, es col·locaran fotografies de grans dimensions a la façana de l’Ajuntament procedents de l’Arxiu Històric de Sabadell. Es tracta de quatre lones de 2,30 x 3 metres amb imatges antigues de diferents llocs de la ciutat que es van il·luminar per diferents motius, com ara les festes de Nadal o la celebració de la Festa Major.


La Fira de Santa Llúcia compta amb més de 80 anys d’història i romandrà a la plaça de Sant Roc fins al 23 de desembre de 10 del matí a les 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre (fins a les 10 de la nit els dies 1, 6, 7 i 8 de desembre). La vintena de parades de la fira ofereixen els productes tradicionals per guarnir la llar per les festes, des d’arbres i tions, nadales i figures i elements dels pessebres.

Activitats complementàries

En el marc de la Campanya de Nadal, l’Agrupació Fira Santa Llúcia organitzarà diverses activitats, entre les quals destaca el concurs infantil Troba l’Estrella Pintada, de l’1 al 22 de desembre, o el taller infantil de galetes de Nadal, el 9 de desembre, d’11 a 2. A més, col·laboraran amb el Club Falcons Sabadell en el muntatge del Pessebre i en el Tió gegant el 16 de desembre de 17.30 a 19.30.

Els paradistes de la Fira de Santa Llúcia col·laboren, a més, en la il·luminació de la figuera del pati de la Casa Duran, on s’ubicarà el pessebre de la ciutat, així com en la il·luminació dels arbres del Racó del Campanar i la plaça de Sant Roc.

 

Participació