28
de novembre
del
2018
Sabadell compta amb una varietat de ceba pròpia, fruit del projecte que desemvolupa la Fundació Miquel Agustí, encarregada dels treballs de selecció i caracterització agronòmica que s'han dut a terme els darrers deu anys a diferents finques de Sabadell per trobar un producte adequat a les necessitats actuals. Aquesta ceba destaca per la seva dolçor i la qualitat.
Enguany s’han cultivat pocs quilos de ceba i la collita s’ha venut ja a diferents parades d’agricultors locals del Mercat Central. Ara, els pagesos del rodal que ho vulguin poden demanar llavors d’aquesta varietat de ceba a la Regidoria de Sostenibilitat per poder-ne plantar.
Pel que fa a la nova edició del vi Arraona, blanc i negre, se n’han produït unes 3.000 ampolles amb la collita de raïm que es va fer a les finques municipals del Parc Agrari l’any 2017. Aquesta és la segona anyada d’aquest vi, que representa una aposta per un producte de qualitat i d’agricultura social per produir-lo.
D’altra banda, ara ja s’ha acabat la collita del raïm d’enguany a les finques municipals i la previsió és que en podrà sortir un nombre similar d’ampolles que aquest any, és a dir, unes 3.000.
Enguany s’han cultivat pocs quilos de ceba i la collita s’ha venut ja a diferents parades d’agricultors locals del Mercat Central. Ara, els pagesos del rodal que ho vulguin poden demanar llavors d’aquesta varietat de ceba a la Regidoria de Sostenibilitat per poder-ne plantar.
Pel que fa a la nova edició del vi Arraona, blanc i negre, se n’han produït unes 3.000 ampolles amb la collita de raïm que es va fer a les finques municipals del Parc Agrari l’any 2017. Aquesta és la segona anyada d’aquest vi, que representa una aposta per un producte de qualitat i d’agricultura social per produir-lo.
D’altra banda, ara ja s’ha acabat la collita del raïm d’enguany a les finques municipals i la previsió és que en podrà sortir un nombre similar d’ampolles que aquest any, és a dir, unes 3.000.