L'Ajuntament renovarà 152 àrees infantils de tota la ciutat

Destinarà gairebé dos milions d'euros per dur a terme aquestes obres

El parc infantil de la Creu Alta, un dels que es renovarà
El parc infantil de la Creu Alta, un dels que es renovarà | Ajuntament de Sabadell
Redacció
27 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:23h
La Junta de Govern Local ha acordat iniciar el tràmit de licitació i contractació de les empreses que hauran d’executar el projecte per remodelar i renovar 152 àrees de jocs infantils de les 239 que hi ha ara mateix als diferents districtes de Sabadell. S'hi ha reservat un pressupost d’1.834.982,60 d'euros. 

La superfície aproximada de l’actuació és de 8.600 metres quadrats. Es faran intervencions en la línia d'elements de joc on falta alguna peça i altres que en tenen alguna de deteriorada i que cal reposar. També en els paviments de seguretat, afegint sorra o ull de perdiu i arranjant el cautxú als tancaments que no compleixen el requisit que defineix la norma i substituint cartells indicatius, entre altres.
 

Totes les àrees on s'intervindrà dels districtes de la ciutat Foto: Ajuntament de Sabadell


Entre les places i espai on es farà una remodelació completa seran: parc de Nostra Llar, plaça dels Tallarets, parc de la Roureda, plaça d’Aurora Bertrana, plaça de Vila Arrufat, plaça de les Vaques, plaça del Farell, carrer de la Mola, parc de la Romeua, plaça de la Llibertat, plaça de Tierno Galván, plaça de Carrasco i Formiguera, plaça de Karl Marx i plaça d’Alberto Lavera.

A més, hi ha un altre lot amb 67 àrees on es faran remodelacions parcials d’alguns dels elements -paviment, tanques, cartells o jardins–. I un darrer grup de 71 àrees on es faran reparacions puntuals en elements deteriorats.