La vaga de metges provoca cues al CAP Centre de Sabadell

El Departament de Salut i Metges de Catalunya es reuniran aquest dilluns a la tarda per explorar una via d'entesa

Cues al CAP Centre de Sabadell
Cues al CAP Centre de Sabadell | Albert Segura
Albert Hernàndez / Albert Segura
26 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:30h
El primer de cinc dies de vaga dels metges d'atenció primària de Catalunya ha arrencat a Sabadell amb cues, fruit del desconeixement que alguns pacients tenien sobre la situació que afecta al sector sanitari durant tota la setmana. Un dels punts on més s'ha notat ha estat al CAP Centre, on s'han fet cues a l'entrada.
 
L'àrea de Pediatria s'ha omplert poc a poc, i a mig matí eren molts els pares que esperaven torn amb el metge de serveix mínims. Al taulell, molts dels pacients habituals es mostraven sorpresos, i se'ls recordava que els cartells que anunciaven la vaga d'aquesta setmana estaven penjats des de feia dies a diferents emplaçaments del centre sanitari. "Haurem d'esperar", deia resignat a la porta un home gran, bastó en mà.
 

Accés al CAP Centre de Sabadell. Foto: Albert Segura


A l'interior, just davant del taulell principal, s'hi han habilitat els serveis mínims, on es van cridant els pacients de mica en mica. A dalt, on hi ha els despatxos mèdics, el volum de gent era molt inferior al d'una jornada normal, donat que només hi han treballat infermeres i es derivava tothom al despatx de la planta baixa.
 

Sala d'espera gairebé buida al CAP Centre de Sabadell. Foto: Albert Segura


En altres punts de la ciutat, com al barri de Gràcia, el CAP ha obert portes i hi ha hagut una certa normalitat, donada la baixa afluència de persones. Això ha fet que a mig matí no s'hi hagin registrat cues.

 

Accés al CAP Gràcia de Sabadell. Foto: Albert Hernàndez