El PP qüestiona que l'oposició no formi part de les reunions a quatre bandes en el conflicte d'Smatsa

El portaveu popular demana diàleg i avisa dels perills de l'ERO i la vaga

Redacció
23 de novembre del 2018
Actualitzat a les 14:10h
El portaveu del PP, Esteban Gesa, ha preguntat el motiu de l'absència dels partits de l'oposició a les trobades a quatre bandes entre la direcció d'Smatsa, el comitè d'empresa i la Federació d'Associacions de Veïns de Sabadell (FAVS) i l'Ajuntament de Sabadell pel conflicte amb la concessionària. Gesa ha afirmat que no "han sabut donar resposta" des del govern municipal. 

El popular ha remarcat que "no critico la presència de la FAVS, però i l'oposició? No té cap mena de sentit". I ha assegurat que els sindicats també ho han demanat. Gesa ha reclamat "diàleg", perquè "hi ha moltes coses en joc". 

En aquest sentit, ha mencionat "enviar al carrer una quarantena de famílies" i "l'afectació als veïns", subratllant especialment aquestes dates en les quals arrenquen les activitats nadalenques. Per al popular la previsió de reunió del dia 30, "a tres dies de la vaga vol dir que no hi ha voluntat política, perquè hi ha poc marge de maniobra". 

Gesa, igual que han fet Cs i PSC, ha titllat de "mentider" l'alcalde Maties Serracant, ja que en la reunió prèvia de dimarts va garantir que no s'havia firmat el decret d'intervenció d'Smatsa i "dues hores després ja ho estava". Ha insistit en "abandonar la ideologia" i posin remei a la situació.