​Detenen la propietària d’un local de Ripollet sense llicència i on es consumien drogues

Als voltants del bar es produïen habitualment baralles i agressions amb ferits

Una part de la droga trobada a l'interior del local
Una part de la droga trobada a l'interior del local | Mossos d'Esquadra
Redacció
22 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:35h
Els Mossos d’Esquadra han detingut la propietària d’un local de Ripollet, una dona de 33 anys i veïna de Montcada i Reixac, com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, en la seva vessant de tràfic de drogues. El negoci era un bar musical però no disposava de llicència municipal i era un punt de consum de drogues.
 
En l’operatiu, dut a terme el passat 17 de novembre, els agents van trobar a l’interior de l’establiment 36 persones i 17 duien substàncies estupefaents, que van ser denunciades. A més, també van detectar diverses paperines buides llençades pel terra. A prop de la barra hi havia un moneder amb 15 embolcalls plens d’una substància blanca i sobre les taules restes de pols blanca.
 

El local on s'ha trobat que es consumia droga

Un caixa plena d'una substància blanca, com asseguren el Mossos Foto: Mossos d'Esquadra

Foto: Mossos d'Esquadra


També es va descobrir una caixa amb 50 grams d’aquest substància, a més de comissar cocaïna, speed, LSD i marihuana.
 
Durant la investigació, es va saber que als voltants del local es produïen barrales i agressió amb ferits. El propietaris del bar asseguraven que era un punt de trobada d’artistes i de persones interessades en l’art en general, tot i que era un local obert al públic, que es lucrava de la venda de consumicions.
 
La dona va passar a disposició judicial el passat dilluns i el jutge de guàrdia de Cerdanyola va decretar la seva llibertat amb càrrecs.