Castellbell i el Vilar decreta dos dies de dol pel descarrilament mortal de Vacarisses

Demà es farà un minut de silenci per la mort d'un veí del municipi de 36 anys hi ha perdut la vida

El comboi accidentat
El comboi accidentat | Bombers
20 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:26h
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha decretat dos dies de dol per la mort d'un veí del municipi aquest matí en el descarrilament que ha tingut lloc al terme de Vacarisses. La víctima era un jove de 36 anys que vivia a Castellbell i el Vilar.
 
D'aquesta manera, aquest dimarts i dimecres queden suspesos els actes oficials, i demà , al punt del migdia, es farà un minut de silenci de record a la víctima davant de l'edifici consistorial. En un comunicat, l'ajuntament expressa el seu condol a la família i els amics del jove mort en el tràgic accident.

El descarrilament d'un tren de Rodalies a Vacarisses ha deixat finalment un mort, tres ferits de poca gravetat, 41 lleus i 86 il·lesos. Aquest és el balanç que ha fet Protecció Civil després que tot el passatge del tren fos evacuat, 131 persones en total. 

Un tren de la línia R4 que circulava entre Manresa (havia sortit a les 5.52h) i Sant Vicenç de Calders ha descarrilat per una esllavissada a un quart de set del matí entre les estacions de Vacarisses i Vacarisses Torreblanca. Quatre dels sis vagons haurien descarrilat per la caiguda d'un talús, que hauria trencat la malla protectora.