SORTEIG Estrelles del Ballet de Sant Petesburg homenatgen a Màrius Petipà

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per assistir a la Gala que es farà el dissabte, 15 de desembre, a les 20:00, al Centre Cultural Terrassa

Redacció
21 de novembre del 2018
Una de les estrelles solistes del Ballet de Sant Petesburg
Una de les estrelles solistes del Ballet de Sant Petesburg | Centre Cultural Terrassa
Estrelles i solistes del Ballet de Sant Petesburg homenatjaran el gran coreògraf rus, Màrius Petipà en el 200 aniversari del seu naixement (1818-2018), amb una Gala que es podrà veure al Centre Cultural Terrassa i que té les entrades pràcticament exhaurides. El programa inclou números tant reconeguts com El pas de l'Esclava de El Corsari, el Pas a Dos de El llac dels cignes i l'Adagio de Romeu i Julieta, entre molts altres. Podeu consultar el programa complert aquí.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per assistir a la Gala d'estrelles i solistes del Ballet de Sant Petesburg, que es farà dissabte, 15 de desembre, a les 20:00, al Centre Cultural Terrassa. Tens temps per inscriure't fins divendres, 30 de novembre, a les 10:00.

Bases del concurs

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 30 de novembre a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.