Com crear els nostres propis «stickers» per a WhatsApp

Una aplicació permet crear-ne de nous i utilitzar-los a la xarxa de missatgeria

Un adhesiu de WhatsApp de Sabadell
Un adhesiu de WhatsApp de Sabadell | Albert Segura
Redacció
17 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:04h

Foto: Pexels


La tecnologia avança a marxes vertiginoses, i si fa vint anys hi havia qui tenia problemes per enviar un SMS, ara la majoria de nosaltres podem fer autèntiques virgueries amb els nostres telèfons mòbils. Una de les aplicacions més utilitzades és WhatsApp, el servei de missatgeria per excel·lència.

Una de les noves opcions que ha incorporat és la possibilitat d'enviar stickers, adhesius personalitzats, creats per un mateix. Això és gràcies a què alguns desenvolupadors han creat els seus propis sistemes, posant-los, a la vegada, a l'abast de tothom qui ho vulgui.

En cas de disposar d'un telèfon Android, l'aplicació Sticker Studio permet seleccionar una imatge o fer una fotografia per, un cop escollida, retallar un contorn i convertir-la en una adhesiu. Un cop s'hagin creat un mínim de tres adhesius, es podrà incorporar el paquet a WhatsApp, per enganxar-les en qualsevol xat o grup i, així, compartir la nostra creació.
 

La creació d'adhesius per a WhatsApp, pas a pas. Foto: Albert Segura

 
Per a crear un adhesiu, s'ha de fer una fotografia o escollir-ne una que ja sigui al nostre telèfon. Acre seguit, s'ha de retallar la imatge triada i posar-li un nom. Quan aquest procés s'hagi fet fins en tres ocasions, es podrà crear el paquet.