Suspès l'Aplec de Sant Iscle de Cerdanyola pel mal temps

Es trasllada la cita al 25 de novembre

Aplec de Sant Iscle
Aplec de Sant Iscle | Ajuntament de Cerdanyola
Redacció
17 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:33h
El mal temps previst per aquest diumenge ha obligat a suspendre els actes previstos de l'Aplec de Sant Iscle, que s'havia de celebrar al voltant de l'església romànica situada a Cerdanyola del Vallès, dins del Parc de Collserola. Segons informa l'Ajuntament, els actes es traslladaran al proper diumenge, 25 de novembre.

Aquest és un dels actes culturals i populars de més tradició a Cerdanyola, punt de trobada d’entitats, col·lectius i ciutadania en general. Així, el proper diumenge, l’església romànica de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes i també l’ermita de Santa Maria de les Feixes obriran les seves portes de 10.00 hores a 14.00 hores. Les persones que ho vulguin podran visitar els dos temples, descobrir la seva història i veure els treballs de restauració que s’estan fent a Santa Maria.

A les 12.00 hores està prevista la missa i quan acabi, el repartiment de panets beneïts. A la mateixa hora l'Agrupació Sardanista de Cerdanyola, acompanyada per la Cobla de Sabadell, faran una ballada de sardanes. A més, aquest any hi haurà un espai de jocs tradicionals per a grans i petits.

Les persones que vulguin pujar caminant per la pista habitual de can Catà també ho podran fer i qui prefereixi fer-ho en microbús, aquest estarà operatiu fent viatges d’anada i tornada entre les 9.00 i les 17.00 hores.