El sol i els núvols s'alternaran

La temperatura comença un lleuger descens

Tempesta sobre Sabadell
Tempesta sobre Sabadell | Albert Gil
Redacció
16 de novembre del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dissabte s'espera un ràpid augment de la nuvolositat al llarg de la matinada i el matí fins a quedar molt ennuvolat, cobert al Prepirineu i al vessant sud del Pirineu. A banda, al vessant nord el cel quedarà entre serè i poc ennuvolat pel matí i hi arribaran alguns núvols a partir de la tarda.

S'espera precipitació intermitent a punts de muntanya a partir del matí. A banda, a partir de migdia es farà més continuada i també afectarà altres zones de la meitat nord i a punts de l'extrem sud. Serà d'intensitat entre feble i moderada, i s'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, o localment abundants a punts de muntanya del quadrant nord-est. La cota de neu baixarà dels 1800 als 1500 metres.

La temperatura mínima quedarà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 3 i 8 °C al Pirineu, entre 5 i 10 °C a la resta de l'interior i entre 10 i 15 °C al litoral. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. Quedarà entre els 14 i 19 °C al litoral, entre 8 i 13 °C al Pirineu a excepció del vessant nord, que quedarà entre 11 i 16 °C així com a la resta de l'interior.