Arbres caiguts, dos cotxes atrapats per l'aigua i barris sense llum, principals afectacions de la pluja a Sabadell

Els Bombers han rebut set avisos des de mitjanit i fins al migdia

Inundació en una zona del barri de Can Deu
Inundació en una zona del barri de Can Deu | NacióSabadell / Cedida
Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 12:24h
La pluja d'aquest dijous a Sabadell ha deixat incidències vinculades amb la via pública en tots els punts de la ciutat. Les principals afectacions es concentren en caiguda d'arbres al carrer i un cotxe que va quedar atrapat per l'aigua.

Segons informa la Policia Municipal, ha a primera hora, a les 7.08 hores, un arbre va caure a la confluència dels carrers Picañol i Borràs, tallant la circulació i danyant dos vehicles aparcats. A les 9.39 hores un altre arbre queia sobre un habitatge al carrer Carançà.

A les 14.20, a la Ronda Europa amb el carrer Lucreci, un cotxe entrava en una zona inundada i s'hi quedava encallat. Agents de la policia van obrir ens embornals per desaiguar, i van traslladar el cotxe al dipòsit municipal per manca d'assegurança.

També es va decidir tallar els passos del riu Ripoll en detectar que s'havia produït una pujada del nivell de l'aigua, a les 15.40 hores. Poc abans, a les 14.29 hores, els semàfors de l'avinguda Francesc Trabal van quedar inutilitzats per la inundació que va patir la via, motiu pel qual es va procedir a tallar el trànsit.


També van quedar inundats el carrer Budapest, al carrer Pins, el carrer Jaume I i la carretera de Prats de Lluçanès, afectant la circulació de vehicles. A les 14.50, un segon vehicle queda atrapat en una zona inundada a la plaça de la Llibertat, que va poder ser recuperat un cop es van netejar els embornals. 

Cap a les 15.12 hores, la pluja va desprendre part de la façana d'una casa del carrer Estrella, i a les 15.50 hores un arbre queia a la carretera de Prats de Lluçanès i tallava la circulació de la carretera B-124. Al Torrent de Ribatallada, a les 16.52 hores, es registra una esllavissada que obligava a tallar l'accés des de Sabadell cap a Castellar pel rieral.

La llum va marxar a la zona de la carretera de Barcelona, el passeig Comerç, a Les Termes i al carrer Covadonga.