Desmantellen tres plantacions de marihuana al Vallès

La policia espanyola ha detingut a quatre persones i s'han requisat 1.081 plantes a Rubí i Terrassa

Una de les plantacions de marihuana localitzades al Vallès.
Una de les plantacions de marihuana localitzades al Vallès. | Policia Nacional
Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:09h
La Policia Nacional ha desmantellat tres plantacions de marihuana a Terrassa i Rubí i ha detingut a quatre persones relacionades amb les plantacions il·legals. L'operació policial es va iniciar el passat mes d'agost a partir d'informacions respecte a un grup de persones que haurien instal·lat plantacions de marihuana en cases ocupades.

Va cridar l'atenció de la policia el fet que, malgrat mancar de subministrament elèctric, s'observava l'existència d'aparells d'aire condicionat i altres elements en funcionament. Setmanes més tard la policia va localitzar una altra casa ocupada a Rubí i gestionada pel mateix grup de persones.

Els registres efectuats en els tres immobles van permetre requisar 1.081 plantes de marihuana, 34,5 quilos en cabdells, material necessari per al manteniment de les plantes i abundant documentació relacionada amb les activitats delictives. Tota la producció obtinguda era destinada a la seva distribució en l'àmbit comarcal i provincial.

Als detinguts se'ls imputen delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric. Tres d'ells han ingressat a la presó de manera provisional i la quarta persona es troba en llibertat a l'espera de judici.