Pluja i núvols per arribar al cap de setmana

La temperatura serà una mica més alta que la d'aquest dijous

Pluja al centre de Sabadell
Pluja al centre de Sabadell | Albert Segura
Redacció
15 de novembre del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest divendres s'espera un cel entre poc i mig ennuvolat al vessant nord del Pirineu. A la resta, cel entre molt ennuvolat i cobert, si bé a partir del migdia s'obriran clarianes d'est a oest.

De matinada se n'esperen de disperses a qualsevol punt del litoral i prelitoral. La resta del dia es concentraran a l'extrem sud i són possibles d'aïllades a altres zones de l'interior. Seran d'intensitat entre feble i moderada, tot i que de matinada podran ser fortes al litoral i prelitoral. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants al litoral i prelitoral.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, i localment es donarà al final del dia. La màxima serà semblant, o lleugerament més alta al quadrant nord-est. La temperatura mínima es mourà entre 8 i 13 ºC al litoral, entre 2 i 7 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 5 i 10 ºC a la resta de l'interior. La temperatura màxima oscil·larà entre 15 i 20 ºC al litoral, entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 13 i 18 ºC a la resta de l'interior.