La Policia Local de Sant Cugat i els Mossos detenen dos menors per robatori després d'una persecució

L'alerta d'un veí, amb una descripció detallada, va permetre localitzar els dos lladres

Redacció
12 de novembre del 2018
Actualitzat a les 8:56h
L'operatiu conjunt entre la Policia Local de Sant Cugat i els Mossos d'Esquadra, dedicat a evitar els robatoris a domicilis al municipi, ha tornat a detenir autors d'aquest delicte. Va ser el passat dijous a la tarda, quan van detenir dues persones, menors i sense domicili conegut, per presumptament haver robat amb força en un habitatge del barri de Mira-sol. 

Un veí, cap a les 16.30 hores, va avisar que va veure dues persones entrar per la finestra d'una casa del carrer Bascònia i sortir per una altra. Els dos es van dirigir cap a l'Hospital General de Catalunya. 

La bona descripció aportada per aquest testimoni, i gràcies a que hi havien diverses patrulles a la zona, fent tasques de vigilància preventiva de robatoris en domicilis, van localitzar els dos menors. Però, un cop van ser descoberts, els dos menors van sortir corrents. 

Això, va generar una persecució que va acabar a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Hospital General. Els agents els van trobar guants durant l'escorcoll. Van ser posats a disposició de la Fiscalia de Menors. 

Amb aquesta detenció ja són 34 les persones detingudes per robatoris amb força a domicili en el que portem d’any a Sant Cugat entre ambdós cossos policials.