sabadell

Noves mesures per protegir el Castell de Can Feu de Sabadell

​Una nova tanca al recinte evitarà destrosses i aportarà seguretat

per Redacció, 11 de novembre de 2018 a les 18:00 |
Vista aèria del castell de Can Feu | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sabadell col·locarà una tanca al llarg de tot el perímetre de la finca del Castell de Can Feu i en tapiarà alguns accessos. Les obres per fer-la possible tan aviat com sigui possible, un cop s’hagin seleccionat les ofertes presentades al concurs d’adjudicació convocat.

Tindran un pressupost de més de 95.000 euros i previsiblement duraran quatre setmanes. Mentrestant, s’hi ha posat uns cadenats que ara mateix mantenen tancada la finca. L’objectiu d’aquesta actuació és que tancar la finca perquè no hi puguin entrar persones sense permís. D’aquesta manera, s’evitaran actes vandàlics, destrosses a l’edifici i es mantindrà la seguretat al recinte.


L’actuació començarà amb una desbrossada general de la finca i dels talussos entre el mur de tancament de la finca i el mur del passeig de Can Feu, amb l’objectiu de facilitar la instal·lació de la nova tanca el futur manteniment del recinte. Al passeig de Can Feu, al carrer de Colòmbia i a la part posterior del recinte, es col·locarà un tancament de reixat d'acer de 2 m d'alçària i s’instal·laran diferents portes per accedir al manteniment dels talussos. Pel que fa a l’edifici del magatzem, es tancaran els forats i les esquerdes de la façana, amb l’objectiu que no s’hi pugui entrar.

Els marcs de fusta de les obertures es retiraran i s’emmagatzemaran correctament protegits per a una rehabilitació posterior. També es col·locaran portes de planxa metàl·lica amb pany per a possibilitar l’accés controlat a l’interior de l’edifici.

 

Participació