Presó per un veí de Terrassa per haver ficat la neboda a la banyera amb aigua bullent

La nena de cinc anys va patir cremades a un 18% del seu cos

Redacció
09 de novembre del 2018

Un veí de Terrassa ha estat condemnat a dos anys a presó en reconèixer que va posar en aigua bullent la neboda de la seva parella, de 5 anys. Segons avança TV3, el Tribunal ha suspès l'entrada a presó del condemnat, vinculat al fet que no delinqueixi durant cinc anys, que no s'acosti a la nena durant 7 anys i que segueixi un curs de reeducació. També l'obliga a indemnitzar-la amb 50.000 euros.

La nena només va estar uns segons en contacte amb l'aigua bullent però li va provocar cremades de segon i tercer grau en un 18% el cos. La menor va estar 30 dies a l'UCI i la van haver d'operar i implantar-li pell. Malgrat això, ha quedat una limitació a la flexió dels peus a causa de les cicatrius.

Segons l'acord de conformitat, l'agost del 2013, l'acusat era a casa seva amb la neboda i, amb "l'ànim de danyar la seva integritat física, la va posar dins la banyera amb aigua bullent". De fet, les cremades estaven molt ben delimitades i sense signes d'esquitxades. Un informe pericial del centre va dictaminar que la nena havia estat diversos segons dins l'aigua i, per això, no es pot considerar un accident.