meteorologia

Avís de pluja intensa per aquest divendres a Sabadell

Afectarà sobretot al matí

per Redacció, 8 de novembre de 2018 a les 22:00 |
Pluja al centre de Sabadell | Albert Segura
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest divendres de matinada s'espera precipitació arreu, mentre que al matí quedarà restringida al quadrant nord-est i al Pirineu. Durant la tarda s'espera algun ruixat aïllat a punts de l'interior del quadrant nord-est i del Prepirineu oriental. Seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé és possible que de matinada siguin d'intensitat forta al litoral i prelitoral i s'acumulin quantitats abundants de precipitació en aquest sector i al vessant sud del Pirineu i Prepirineu. La cota de neu pujarà dels 1800 als 2000 metres.

Tindrem cel entre molt ennuvolat i cobert fins a primera hora del matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà per l'oest i quedarà restringida al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat. Per la seva banda, a la resta de territori quedarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims a partir de la tarda. Independentment, durant la tarda creixeran algunes nuvolades a l'interior del quadrant nord-est i a altres punts del Prepirineu oriental.


Temperatura mínima lleugerament més alta. Es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, i entre 8 i 13 ºC a la resta. Màxima semblant o lleugerament més alta. Oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu i l'altiplà Central, i entre 15 i 20 ºC a la resta.

 

Participació