Llums i Campament Reial: les primeres novetats del Nadal a Sabadell

Durant un mes i mig la ciutat estarà il·luminada i engalanada per celebrar les festes

Encesa dels llums de Nadal a Sabadell l'any 2017
Encesa dels llums de Nadal a Sabadell l'any 2017 | Juanma Peláez
12 de novembre del 2018
No fa massa, el 13 de desembre, Santa Llúcia, marcava l'inici de les festes de Nadal a Catalunya. Però d'un temps ençà, les ganes de festa i l'empenta comercial fan que aquests dies de llum i ambient festiu al carrer arribi abans que comenci el mes de desembre.

Aquest any, Sabadell encendrà l'enllumenat nadalenc el divendres 23 de novembre, dia en què es donarà el tret de sortida a la Fira de Santa Llúcia i les altres propostes vinculades amb l'inici de les festes a la ciutat. Una fira que repetirà, per tercer any, l'emplaçament de la plaça Sant Roc, una decisió que va tenir molt bona acollida, tant entre paradistes com entre visitants.

Els actes es presentaran oficialment la mateixa setmana de l'encesa de llums, en un acte on es desgranaran totes les novetats d'enguany, però que d'entrada volen mantenir l'esperit que des de fa dos anys respira a la ciutat, vinculat al passat tèxtil de la capital vallesana i fent als petits gaudir de la màgia.

Sí que ja està confirmat el canvi d'emplaçament del Campament Reial. Aquest any canviarà d’ubicació i s'instal·larà als jardinets de l'antiga Caixa Sabadell, al cor de la ciutat. Antigament, però, havia estat ubicat a la plaça del Gas, un canvi que preveu convertir els jardins en un autèntic recinte ple de màgia per a petits i grans.