Unes obres als barris de Torre-romeu i Espronceda milloraran la seguretat dels vianants

Es destinarán més de 140.000 euros per a l'actuació

Redacció
11 de novembre del 2018
L’Ajuntament de Sabadell ha finalitzat el procés de licitació de dues actuacions que tenen per objectiu millorar la seguretat viària, protegir els vianants i pacificar la velocitat dels vehicles motoritzats als barris de Torre-romeu i d’Espronceda.

A Torre-romeu es farà l’elevació d’una cruïlla en plataforma única a la cantonada de la ronda de l’Ebre amb el carrer del Llobregat, amb un cost de 53.945,34 euros. I a Espronceda, el mateix, però a diverses cruïlles del carrer d’Aribau amb els carrers que el travessen.

L’actuació busca reduir la velocitat dels vehicles al carrer, ja que s’hi produeixen comportaments incívics i perillosos, com també facilitar el trànsit segur dels vianants, de manera que les voreres es projectaran en una plataforma única per damunt de les cruïlles. Tindrà un cost de 90.081,82 euros.

Està previst que les intervenciones s'allarguin durant dos mesos i s'espera que comencin abans d'acabar novembre, amb la qual cosa el primer trimestre de 2019 ja serien una realitat.