Espectacular dispositiu policial a Can Puiggener contra el frau elèctric

Els Mossos han donat suport a Endesa en una actuació que ha comptat amb 80 efectius | S’ha detingut una persona per requeriments pendents i s’ha comissat droga

Redacció
22 de juliol del 2015
Actualitzat a les 20:29h
Moment del dispositiu a Can Puiggener
Moment del dispositiu a Can Puiggener | Cedida

Els Mossos d’Esquadra han desplegat un ampli dispositiu aquesta matinada al barri de Can Puiggener en una operació de suport a l’empresa Endesa. En l’actuació s’han localitzat 62 habitatges que havien punxat de manera il·legal la xarxa elèctrica, fet que podia posar en perill la seguretat dels veïns davant l’elevat risc d’incendi. Hi ha un detingut per requeriments pendents.
 
Segons han informat fonts dels Mossos d’Esquadra a Nació Sabadell, el dispositiu s’ha iniciat en plena matinada amb una vuitantena d’efectius, entre els quals diverses furgonetes de l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO). Es tracta d’una acció de reforç a l’empresa Endesa, que havia detectat l’ús fraudulent del seu servei al barri de Can Puiggener.
 
Concretament, l’operatiu ha permès localitzar fins a 62 domicilis que havien punxat el fluid elèctric de manera fraudulenta, concorrent, així, en un delicte de defraudació. Fonts del cos han explicat que el tall suposava un risc per a la resta d’usuaris que tenien el servei degudament contractat, perquè a banda de provocar-los talls de llum hi havia un elevat risc d’incendi, donat que l’enganxada al servei s’havia fet de manera matussera.
 
En l’operació els Mossos d’Esquadra han identificat i detingut una persona per un requeriment pendent i aliè al dispositiu, i a més s’han fet dos comissió de substàncies estupefaents.