«La Bella i la Bèstia» aterra a La Faràndula per representar sis funcions

El clàssic de Disney acumula gairebé 9.000 espectadors aquestes dues temporades

La Bella i la Bèstia
La Bella i la Bèstia | Juanma Peláez
Redacció
02 de novembre del 2018
Joventut de la Faràndula torna a portar La Bella i la Bèstia, dirigida per Quim Carné. Seran sis funcions per acomiadar l'any. Arrencaran aquest dissabte, a les 18 hores, i continuarà diumenge i els dies 10 i 11 de novembre. Els diumenges serà sessió doble, a les 12 i a les 18 hores.

Malgrat ser un clàssic de la factoria Disney, el fil argumental divergeix en l’inici del muntatge amb la història de la flor que es va pansint, ja que el relat parteix d’un jove príncep i una nena del poble que són amics. En un moment donat el pare del príncep decideix que el seu fill no es pot relacionar amb la filla d’un taverner. Al cap d’un temps el príncep s’acaba convertint en un dèspota i una fada el converteix en Bèstia castigant també a tota la seva cort.

El musical de gran format, que porta el segell de Joventut de la Faràndula, compta amb Roser Castellví com a ajudant de direcció, amb la direcció coreogràfica de Monste Argemí de l’Escola de dansa Bots, de Roger Pérez en la direcció musical i amb Jordi Berch en la direcció tècnica.

La composició musical dels temes ha estat de la mà d’Oriol Padrós. Pel que fa al repartiment, trobem actors reconeguts de Joventut de la Faràndula. Cristina Barbero interpreta la Bella, Miquel Roselló com a Bèstia, en el paper de Lumier hi trobem a Joan Bta. Torrella, Alba Valero com a Senyora Pots, Josep Mª Cruells que interpreta a Forçut i Xavi Salvador dona vida a Tom, el pare de la Bella.

Pel que fa al repartiment el personatge de Tic-Tac estarà interpretat en aquesta ocasió per Roger Pérez, que també s’encarrega de la direcció musical.