​La col·laboració ciutadana frustra un robatori a Valldoreix

El dos detinguts acumulen més de deu antecedents policials

Redacció
31 d'octubre del 2018
Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Sant Cugat, van detenir dos homes, de 22 i 23 anys, veïns de Salt, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un domicili de Valldoreix. Una detenció que va ser possible gràcies a l’avís d’un veí.
 
Els fets van tenir lloc el vespre del passat diumenge, quan aquest veí va alertar que sentia cops en un xalet del carrer Ramon Escayola i havia vist la llum d’una llanterna. Una patrulla va comprovar-ho i va trobar forçada una persiana i la porta corredissa estava oberta.
 
Els agents van escoltar veus a l’interior i els van ordenar sortir. Instantàniament, els van detenir. Els van escorcollar i portaven a sobre diversos jocs de claus, ampolles d’alcohol, un rellotge, roba i diversos estris per suposadament cometre el robatori.
 
El dos detinguts van regirar armaris i calaixos del immoble i també havien forçat la porta principal. Al dia següent, el 29 d’octubre, els dos detinguts van passar a disposició judicial al Jutjat de Guàrdia de Rubí, on van decretar la llibertat amb càrrecs. Entre els dos detinguts acumulaven més de deu antecedents policials.