serveis

Endesa millorarà la línia elèctrica de l'Aire-Sol D i El Balcó de Sant Llorenç

per Redacció , 30 d'octubre de 2018 a les 16:00 |
El Balcó, a Castellar del Vallès | Ajuntament de Castellar
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Endesa Distribución durà a terme una inversió de 30.000 euros de millora de la línia elèctrica de mitja tensió que dona subministrament als veïns i les veïnes de les urbanitzacions de l’Aire-Sol D i el Balcó de Sant Llorenç. Les obres per a la millora de la xarxa començaran aquest mateix dimarts 30 d’octubre.

Mentre durin els treballs, i per garantir el subministrament elèctric, l’empresa dotarà d’un servei de generadors amb capacitat per donar abast a la demanda del veïnat d’aquestes urbanitzacions.


Durant el mes d’agost, Endesa va fer una actuació valorada en 80.00 euros per soterrar el tram de 339 metres de línia aèria que transcorria paral·lela al carrer del Vallès. Els treballs van consistir en la canalització de 440 metres de línia subterrània de 25 kilovolts i l’adaptació a les últimes tecnologies del centre de transformació ubicat a la cantonada dels carrers del Vallès i Santa Rosa, però, segons l’empresa, el mal funcionament d’uns dels elements de la nova línia soterrània va ser la causa de l’avaria d’aquest mes d’octubre.

 

Participació