Castellar busca auxiliars i administratius per a l'Ajuntament

El govern vol crear una borsa de treball que servirà per atendre necessitats urgents i inajornables de l’administració local

Redacció
21 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:42h
L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha fet pública una convocatòria per al procés de selecció d’una borsa de treball d’auxiliars i d’administratius/ves, que es mantindrà oberta fins al proper dijous 10 de setembre i que servirà per atendre necessitats urgents i inajornables de l’administració local.
 
Tal com s’especifica a les bases que regulen el procés selectiu, les persones aspirants hauran de tenir el títol d'educació secundària, graduat escolar, tècnic corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic corresponent a formació professional de primer grau o altres títols equivalents o superiors.

En el cas de les persones que vulguin optar a la borsa de treball d’administratius, els títols requerits són el de batxillerat, formació professional de segon grau, cicle formatiu de grau superior o equivalent.  
 
A més, en tots dos casos, caldrà estar en possessió del certificat de català del nivell C1 o equivalent. Els aspirants que no acreditin documentalment aquest requisit hauran de passar la prova de nivell corresponent.
 
Cal tenir en compte que la borsa que es constitueixi un cop finalitzat el procés selectiu tindrà una vigència de dos anys. Les persones que desitgin prendre part d’aquest procés de selecció han de presentar la sol·licitud requerida a les bases de la convocatòria al Registre General de l’Ajuntament, a El Mirador.