La castanyada, primera gran festa sense discoteques a la Zona Hermètica

Els propietaris de locals lamenten la situació que viu l'oci nocturn a la ciutat

Una festa a la Zona Hermètica
Una festa a la Zona Hermètica | Juanma Peláez
Redacció
30 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:30h
Ems empresaris de la Zona Hermètica de Sabadell lamenten que la ciutat viurà la seva primera gran festa de l'any sense grans locals d'oci Ho fan després que els grans tòtems hagin hagut de baixar la persiana d'acord amb els compromisos presos en sessió plenària a l'Ajuntament, el darrer Park Paladium, el passat mes de juliol.

El col·lectiu apunta que és el primer cop en un quart de segle que no hi ha una opció d'oci d'aquestes característiques a Sabadell, que farà que molts dels habituals hagin de recórrer a altres ofertes de municipis veïns, amb l'obligatorietat d'agafar el cotxe.

"La Zona Hermètica es va posar en funcionament arrel d'un greu accident de trànsit el mes de novembre de 1993 que va acabar amb la vida de sis joves sabadellencs d'entre 17 i 26 anys que tornaven de festa d'una altra localitat, fent possible d'aquesta manera que els joves sabadellencs no haguessin d'agafar el cotxe per anar de festa", recorda el president de l'Associació d'Empresaris d'Oci Nocturn de la Zona Hermètica de Sabadell, Joan Cosp.

Els empresaris lamenten l'actitud de l'Ajuntament, que no ha complert la paraula, apunten, de trobar una alternativa viable a la necessitat d'oci nocturn en una ciutat de més de 200.000 habitants. En aquest sentit, avancen que seguiran operatius com a associació per reclamar responsabilitats al govern municipal.