Operació policial contra la manipulació de partits de tenis i apostes il·legals al Vallès

La Guàrdia Civil ha efectuat un registre al carrer del Prat de la Riba

Agents de la Guàrdia Civil, amb caixes de documentació,   després de registrar un domicili a Tarragona
Agents de la Guàrdia Civil, amb caixes de documentació, després de registrar un domicili a Tarragona | Jonathan Oca
Jonathan Oca i Anna Mira
29 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:51h
La Guàrdia Civil està efectuant una macrooperació a Tarragona i a altres localitats catalanes, com Terrassa, relacionada amb manipulació de partits de tenis i apostes il·legals. En el marc de l'operatiu, on s'investiga blanqueig de capitals, a primera hora del matí s'ha portat a terme un registre al carrer del Prat de la Riba de Terrassa.

A Tarragona els registres s'han efectuat al centre de la ciutat, a l'avinguda de Ramon i Cajal i a l'avinguda de Roma, i un tercer al barri de Sant Salvador, concretament en un xalet del carrer Planot, a tocar de la plaça Marie Courrier. 

El cas no afecta només a Catalunya, ja que també s'estan efectuant entrades a domicilis de nou províncies espanyoles. Segons ha pogut saber LaTorre, no hi ha relacionat cap tenista reconegut de manera que les manipulacions dels partits de tenis serien en categories inferiors.

Segons fonts properes al cas, aquesta operació està sent coordinada per l'Audiència Nacional. El cas està sota secret de sumari però es pot avançar que hi haurà detinguts.
 

Agents de la Guàrdia Civil, amb caixes de documentació, després de registrar un domicili a Tarragona Foto: Jonathan Oca


Un dels registres ha tingut lloc en un pis del número 35 de l'avinguda de Ramon i Cajal. Cap a quarts d'onze del matí, els agents de la Guàrdia Civil ha abandonat l'edifici, carregats de caixes de documentació, després d'escorcollar un pis particular, segons ha pogut saber NacióTarragona. No s'han emportat cap persona detinguda. 
 

Agents de la Guàrdia Civil, amb caixes de documentació, després de registrar un domicili a Tarragona Foto: Jonathan Oca
 

La Guàrdia Civil ha registrat un xalet a Sant Salvador en una operació per blanqueig de capitals Foto: Jonathan Oca