reciclatge

Castellar recicla els telèfons mòbils en desús

És una capsa de cartró, creada per infants del municipi

per Redacció, 4 de novembre de 2018 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Mirador Centre de Coneixement disposa des del passat divendres, 26 d’octubre, d’un punt de recollida de telèfons mòbils, gràcies a la realització d’un taller dinamitzat i obert que va comptar amb la participació de diversos infants. Es tracta d’una capsa de cartró on els participants al taller van enganxar-hi diferents imatges de terminals mòbils i símbols ambientals.

Aquest minicontenidor estarà instal·lat la recepció del Servei d’Atenció Ciutadania i es posarà a l’abast de la ciutadania perquè hi dipositi els mòbils que ja no s’utilitzin. L’empresa adjudicatària del servei públic de recollida i transport dels residus municipals, de la gestió de la deixalleria municipal i de la neteja viària al municipi serà l’encarregada d’endur-se’ls un cop per setmana per a la seva gestió posterior.


Aquesta és una iniciativa promoguda des d’El Mirador i emmarcada dins un conjunt d’activitats que tenen com a objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre les conseqüències de renovar de manera freqüent el telèfon mòbil. 

 

Participació