Castellar recicla els telèfons mòbils en desús

És una capsa de cartró, creada per infants del municipi

Redacció
04 de novembre del 2018
El Mirador Centre de Coneixement disposa des del passat divendres, 26 d’octubre, d’un punt de recollida de telèfons mòbils, gràcies a la realització d’un taller dinamitzat i obert que va comptar amb la participació de diversos infants. Es tracta d’una capsa de cartró on els participants al taller van enganxar-hi diferents imatges de terminals mòbils i símbols ambientals.

Aquest minicontenidor estarà instal·lat la recepció del Servei d’Atenció Ciutadania i es posarà a l’abast de la ciutadania perquè hi dipositi els mòbils que ja no s’utilitzin. L’empresa adjudicatària del servei públic de recollida i transport dels residus municipals, de la gestió de la deixalleria municipal i de la neteja viària al municipi serà l’encarregada d’endur-se’ls un cop per setmana per a la seva gestió posterior.

Aquesta és una iniciativa promoguda des d’El Mirador i emmarcada dins un conjunt d’activitats que tenen com a objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre les conseqüències de renovar de manera freqüent el telèfon mòbil.