L’Escola d’Adults es traslladarà a la masia Can Barra el proper curs

Redacció
21 de juliol del 2015
Actualitzat a la 13:29h
Masia de Can Barra de Sant Quirze del Vallès.
Masia de Can Barra de Sant Quirze del Vallès. | Ajuntament de Sant Quirze

El servei de Desenvolupament econòmic local i l’Escola d’Adults intercanviaran espais a partir del proper mes de setembre. Així, les dependències de la masia Can Barra es convertiran en l’Escola d’Adults l’Olivera i l’edifici de Can Tuset allotjarà els serveis de Desenvolupament Econòmic Local. D’aquesta manera, el centre educatiu recupera la ubicació de l’any 2009, quan ja es va habilitar l’edifici per realitzar-hi classes. 

La mesura resol la necessitat d’ampliar espais del centre educatiu que ofereix fins a 400 places en diferents ensenyaments adreçats a persones adultes i, també ha estat motivada per ubicar serveis com promoció econòmica, comerç, empresa, emprenedoria i ocupació en una localització més pròxima al centre del poble, a l’abast dels comerciants, emprenedors, empreses i persones que estan a la recerca de feina o emprenent un nou projecte. Alhora, també s’ha prioritzat optimitzar recursos i agrupar serveis municipals per facilitar l’atenció a la ciutadania.

Els dos serveis realitzaran el trasllat durant l’estiu, i es preveu que de cara al setembre ja obrin les portes a la nova ubicació.