Sabadell subvenciona 38 escoles per desenvolupar l'Agenda 21

El consistori hi aporta 7 mil euros, per millorar la gestió ambiental en l'àmbit educatiu

Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:34h
L’Ajuntament atorga una subvenció a 38 centres educatius de Sabadell perquè desenvolupin l’Agenda 21 Escolar durant el curs 2018-2019. Aquesta mesura té per objectiu impulsar projectes i programes de millora de la gestió ambiental i la sostenibilitat dins l’àmbit educatiu.

Amb una dotació pressupostària de 7 mil euros, del total de 38 centres que han rebut la subvenció n’hi ha 23 que són d’educació primària, 5 són instituts, 3 escoles bressol, 3 d’educació especial i 4 són centres concertats (amb diferents nivells educatius). Propostes ben diverses per a un programa que té 15 anys de vida L’Agenda 21 Escolar impulsa projectes de diversa índole temàtica.

Per exemple els horts escolars, molts dels quals ja funcionen des de fa temps i que configuren una petita xarxa a la ciutat, amb més de 25 horts i espais verds. Però aquest curs s’hi sumaran projectes innovadors, com el que porta per títol Anem segurs a l’escola del col·legi Enric Casassas, el pla acústic de l’Escola Creu Alta, l’educació en el consum responsable de l’Escola Miquel Carreras o alguns projectes de millora d’espais oberts a centres com l’Escola La Trama o a les 3 escoles bressol que participen en aquest projecte.

El projecte Agenda 21 Escolar abraça tot el ventall educatiu, de 0 a 18 anys, i va néixer
el curs 2003-2004 en el marc de l'Agenda 21 Local de Sabadell.