Serracant garanteix la seguretat del nou parc infantil del Vapor Turull

El PSC veu "perillosa" la instal·lació d'aquest parc infantil i sense donar alternativa la pèrdua de places d'aparcament

Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:09h
Vista aèria del Vapor Turull de Sabadell.
Vista aèria del Vapor Turull de Sabadell. | Ajuntament de Sabadell
L'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha garantit la seguretat del futur parc infantil que es farà al Vapor Turull. D'aquesta manera, ha replicat la queixa del PSC que ha qualificat de "perillosa" aquesta proposta municipal. "Han escollit un lloc amb una presència continua de vehicles que, de ben segur, generarà molta inseguretat entre els infants", han apuntat els socialistes. 

Serracant, en la roda de premsa dels punts més destacats del ple d'octubre, duta a terme aquest dimarts, ha precisat que el parc anirà a la zona est, a tocar de l'Escola Escolàpies. I ha reconegut que "anem tard" amb el projecte, perquè deriva dels pressupostos participatius de 2016. 

Ha recordat que el Vapor Turull està pensat "com una zona verda" i ha subratllat que l'aparcament era una mesura "temporal". Per això, s'està aposta per "progressivament recuperar el que havia de ser". Ha qualificat "d'inaudit" que hi hagi un aparcament per a més de 300 vehicles al centre de la ciutat. 

Precisament, sobre la pèrdua de places per a cotxes, ha admès que afectarà, però va en "paral·lel" a la cerca d'espais i ha senyalat que es negocia amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Generalitat per tenir l'aparcament del Passeig, entre d'altres mesures. El PSC també s'havia queixat que aquest parc infantil suposava perdre 70 llocs i sense donar alternativa.