Sabadell incorporarà les parades intermèdies nocturnes d’autobús al novembre

Estarà operatiu cada dia a totes les línies de la ciutat

Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:00h
Les parades intermèdies nocturnes del transport urbà de Sabadell es posaran en funcionament a mitjans del mes de novembre. Funcionaran des de les 22 hores de la nit i fins al final del servei i també per aquelles línies que s’activen abans de les sis de la matinada i fins a les sis del matí els usuaris podran baixar en un punt intermedi de la ruta.
 
La mesura s’aplicarà a totes les línies i serà de dilluns a diumenge. “És una prova pilot sense data límit”, ha dit l’alcalde, Maties Serracant. Una mena d’examen que ha de servir “per ajustar hores i formes d’aplicació”, ja que, com ha subratllat, posteriorment “es vol incorporar al reglament de transport urbà”. Ha recordat alguns detalls com que la sortida del vehicle es farà per la porta davantera i en cas que hi hagi un cas de mobilitat reduïda per la porta intermèdia.

D'aquesta manera, es concreta l'aplicació d'aquesta iniciativa, que la setmana passada va avançar el PSC en un comunicat, en què criticava la dilatació de l'aplicació.   

Serà un dels punts de l’ordre del dia que s’aprovarà en el ple ordinari d’octubre, que se celebrarà aquest dijous. Serracant ha recordat que era una feina en la treballaven des de l’equip municipal i també d’altres formacions.