Ciutadans proposa sancions de fins a 600 euros per als veïns sorollosos

Es proposa a persones incíviques que es neguin a obrir la porta als agents de l'ordre i no cessin l'activitat que provoca les molèsties

Redacció
22 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:45h
El grup municipal de Ciutadans a Sabadell proposa canvis en la normativa perquè els veïns sorollosos en horari nocturn puguin ser sancionats si no obren la porta a la policia quan els demana que cessin les molèsties. La modificació de l'Ordenança Municipal Reguladora del Soroll i Vibracions implicaria sancions de fins a 600 euros, també aplicables en el cas que s'incompleixi el requeriment d'un agent de l'autoritat perquè s'aturi l'activitat que pertorba la convivència veïnal. 

La formació apunta que actualment l'ordenança municipal no contempla cap mena de sanció pels qui generen sorolls molestos a la nit. En aquest sentit, remarquen que aquestes situacions afecten negativament a la salut i al descans dels veïns. Per això, la formació presentarà una moció en el ple d'aquest mes d'octubre, que a més sol·licita que tots dos supòsits (fer cas omís al requeriment policial de cessar els sorolls nocturns i no obrir la porta als agents) es considerin faltes lleus i s'incloguin en una futura ordenança de Civisme.