merinals

La Taula de Coordinació del Lleure dels Merinals organitza un programa d'activitats

Es pretén exposar la seva tasca al barri

per Redacció, 23 d'octubre de 2018 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Taula de Coordinació del Lleure dels Merinals, impulsada per l’Ajuntament de Sabadell, organitza aquesta setmana, conjuntament amb el Casal Cívic Arraona- Merinals, un ampli ventall d’activitats, amb l’objectiu de posar en valor la feina realitzada els darrers mesos des d’aquest espai de participació per dinamitzar el barri.

La festa coincideix, a més, amb la celebració del 18è aniversari del Casal Cívic Arraona-

Merinals, gestionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

El programa compta amb diverses activitats totes dedicades a infants, a joves i a les seves famílies, com els tallers de cuines del món, el torneig jove, els jocs infantils i la xocolatada popular, entre altres.

D’aquesta manera, la ciutadania podrà gaudir durant sis dies d’una festa participativa i compartida entre molts agents del barri dels Merinals, especialment les entitats, ja que la Taula de Coordinació del Lleure dels Merinals està constituïda per diferents entitats del barri i per un equip format per tècnics municipals on hi ha representats diferents departaments de l’Ajuntament i personal tècnic d’altres administracions.

Els objectius principals de la Taula són: contribuir al desenvolupament i a la transformació social i cultural del barri, millorar les condicions de vida de la població que en forma part i, especialment, dels infants i joves.

 

Participació