El centre de Sabadell comptarà amb un nou parc per a la canalla

El Vapor Turull tindrà un nou espai lúdic, amb diversos jocs infantils, una zona verda i un escenari

Redacció
23 d'octubre del 2018
Vista aèria del Vapor Turull de Sabadell
Vista aèria del Vapor Turull de Sabadell | Ajuntament de Sabadell
La Junta de Govern de Sabadell ha aprovat inicialment aquest octubre el projecte per substituir una part de l’aparcament que hi ha al costat del Vapor Turull i transformar-la en un espai lúdic d’ús públic. Aquesta proposta sorgeix del Construint Ciutat 2018 i té un pressupost de 149.998,70 €.

L’objectiu és instal·lar-hi diversos jocs infantils –disposats sobre un sorral com a paviment de seguretat– i una pèrgola metàl·lica habilitant un espai d’ombra i de descans. S’hi construirà també un escenari fix, d’uns de 8 x 4 m, amb una alçària d’uns 20-25 cm. L’actuació es complementarà amb uns bancs.

Pel que fa a la jardineria, s’hi plantaran 12 lledoners i es crearà un parterre amb xarxa de reg. Es preveu també ampliar-hi els elements d’enllumenat. I, per separar la zona d’aparcament de la zona lúdica, es col·locarà una tanca d’alçària 2m amb tela metàl·lica.

El nou espai disposarà de tres entrades diferents: des del carrer de la Creueta, des del carrer de Sant Josep i un tercera d’intermèdia entre aquestes dues.