Esteban Gesa vol tallar prestacions socials a qui no busqui feina

El regidor portarà al ple d'octubre una moció per revisar els casos

Esteban Gesa, aquest divendres a Sabadell
Esteban Gesa, aquest divendres a Sabadell | Albert Segura
Redacció
19 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:27h
El regidor del Partit Popular de Sabadell, Esteban Gesa, vol que es talli l'aixeta a aquells veïns de Sabadell que estiguin cobrant prestacions i que no estiguin ni apuntats a cursos de formació ni en la recerca activa de feina. Així ho ha expressat en una roda de premsa, on ha anunciat que duran una moció al ple del mes d'octubre.

Segons Gesa, hi ha molts veïns que estan rebent ajudes econòmiques i que a la vegada ingressen diners procedents de l'economia submergida mentre que hi ha altres persones que no poden acollir-se a les prestacions perquè estan cobrant poc o no tenen feina però en busquen, motiu pel qual es trenca el règim d'igualtat d'oportunitats per a tots els ciutadans.

"El que no val és que hi hagi jetas que cobren la prestació des de fa temps, que a mesura que passa el temps tenen fills i no fan cap gest per introduir-se en el mercat laboral", ha expressat.

En aquest sentit, ha apuntat que l'Ajuntament té al seu abast revisar les ajudes que es donen, per exemple, en règim de beca menjador o per a llibres. "La revisió impediria que el tema es cronifiqui, i que amb els recursos que tenim donem les prestacions a qui realment ho necessita", ha afegit.