​Els Mossos troben dues armes de foc i 13.500 euros en efectiu en un control de vehicles a Sabadell

Els Mossos han detingut tres homes, un d'ells veí del barri de Can Puiggener

Una de les armes confiscades i carregadors
Una de les armes confiscades i carregadors | Twitter
Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:37h
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sabadell tres persones que viatjaven en un vehicle després de trobar-hi dues armes de foc, una navalla de gran magnitud i 13.500 euros en efectiu a l'interior. Segons han informat fonts policials a NacióSabadell, els fets han tingut lloc la matinada d'aquest dijous quan una patrulla ha aturat un turisme en un control rutinari i ha detectat que no disposava de certificat de la ITV.

Els fets van passar al carrer Domènech i Montaner, al barri de Gràcia, en un control rutinari. A l'hora d'aturar un vehicle, de la marca Peugeot, es va demanar la documentació del vehicle i del conductor, moment en què els agents van detectar actituds sospitoses en els homes.

En l'escorcoll del cotxe hi van localitzar dues armes de foc amb els carregadors plens, carregadors addicionals i una navalla de grans dimensions. També es van trobar diners, en total uns 14.00o euros, motiu pel qual es creu que o bé venien de fer una entrega de droga o bé de cobrar un deute pendent.

Els tres homes, un veí del barri de Can Puiggener de Sabadell i els altres dos del barri de La Mina, tenen antecedents i són coneguts pel cos. Van ser detinguts i durant el dia d'avui declaren davant dels Mossos, a l'espera que aquest divendres passin a disposició judicial. Se'ls acusa d'un delicte de tinença il·lícita d'armes de foc, que s'hauran de dur al laboratori per extreure'n les empremtes i analitzar el número de sèrie.