​Una mostra de cinema acosta la diversitat sexual i de gènere a un miler d’alumnes de Sabadell

S'organitza des d'aquest dijous i fins dissabte als Cinemes Imperial

Redacció
18 d'octubre del 2018
Els cinemes Imperial acolliran des d’aquest dijous i fins dissabte el cicle de cinema Cultiva l’estima. Seran cinc títols amb una mirada a la diversitat sexual i de gènere, que organitza Ca l’Enredús / Actuavallès. Aniran dirigides a alumnes d’educació infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional. És a dir, en total prop d’un miler d’estudiants de la ciutat.
 
Els dies 18 i 19 les sessions seran escolars i el dia 20 per a entitats de lleure i organitzacions juvenils. Els títols que es passaran seran: L’hivern i la primavera al regne d’escampeta (França, 2008) i Tomboy (França, 2011), una pel·lícula entorn la infància trans.

A escondidas (Espanya 2014), del director basc Mikel Rueda i rodat als entorns de Bilbao. La Mostra clourà el dia 20, amb la projecció de Pelo Malo (Veneçuela, 2013), probablement el més internacional de la mostra i que va guanyar la Conxa d’Or al Festival de Cinema de Sant Sebastià l’any 2013.  

Aquesta és una iniciativa més de l’entitat, després d’organitzar el primer Club de Lectura, a la Biblioteca Sud, i la campanya de falques radiofòniques sota el lema Qui és a l’armari, jo a la teva mirada?.