VÍDEO Agredeixen un veí de Matadepera per gravar com arrenquen la paraula «Llibertat»

Els fets han passat als volts de la mitjanit quan una desena d’individus, alguns d’ells tapats, han començat a retirar les lletres

Redacció
17 d'octubre del 2018
Un grup de persones encaputxades han agredit un veí de Matadepera i membre del CDR de la localitat quan grabava mentre aquestes arrencaven les lletres de les paraules "llibertat" i "freedom" a l'exterior del pavelló.
 
Els fets han passat als volts de la mitjanit quan una desena d’individus, alguns d’ells tapats, han començat a retirar les lletres. Al ser gravats per un matadeperenc, han començat a insultar-lo i a agredir-lo físicament. Una patrulla de la policia local s’ha presentat al lloc dels fets identificant als agressors i evitant mals majors. També han trencat el retrovisor d'un cotxe.  

Aquesta és la segona agressió a símbols grocs i independendistes que té lloc a Matadepera en poques setmanes. La matinada del passat dissabte 29 de setembre, un grup d’homes
 encaputxats proveïts amb escales i cúters van arrencar llaços grocs, pintant i fent malbé els cartells alusius a la independència i retirant l’estelada de la Plaça de Sant Jordi, que a l’endemà ja tornava a onejar.

La paraula Freedom estava al pavelló de Matadepera Foto: Cedida