A presó per circular begut i drogat en direcció contrària per la C-16

El conductor duia una furgoneta que havia estat sostreta a l'Hospitalet de Llobregat

Redacció
17 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:34h
Entrada al túnel del Cadí.
Entrada al túnel del Cadí. | ACN
El jutjat de Berga ha decretat presó per a un conductor, de 30 anys i veí de Rubí (el Vallès Occidental), que conduïa begut i drogat en direcció contrària per la C-16, l'Eix del Llobregat.

Els fets van tenir lloc diumenge passat, en plena operació tornada, quan els mossos van rebre l'avís que una furgoneta circulava de manera anòmala a l'altura del túnel del Cadí, en direcció Barcelona. Immediatament es va muntar un dispositiu policial i van intentar aturar el conductor a Cercs, però aquest va fer cas omís de les indicacions i els agents van haver d'apartar-se per evitar ser atropellats. Durant la fugida, l'infractor va xocar contra dos vehicles sense causar lesions als ocupants.

Finalment, la policia va aconseguir aturar el cotxe a l'interior de Berga i van comprovar que la furgoneta que conduïa havia estat sostreta el dia anterior a l'Hospitalet de Llobregat. A més, dins del vehicle, hi havia una bicicleta que també constava com a sostreta a Puigcerdà.
 
El conductor va quedar detingut pel robatori del vehicle, el furt de la bicicleta, atemptat contra l'autoritat, conduir de manera temerària i negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia. Un cop a les dependències policials, els investigadors també van trobar indicis que relacionaven l'arrestat amb un robatori amb força per encastament de vehicle. Els fets es van produir pels vols de les onze de la nit el dia 13, en una benzinera de Campelles (el Ripollès).