El palista del CN Sabadell Jordi Morales arriba al Mundial sense material per la pèrdua de les maletes

La companyia aèria extravia les seves pertinences, també les de tot l'equip espanyol i els passatgers reubicats

Redacció
15 d'octubre del 2018
Actualitzat el 16 d'octubre a les 11:07h
Aquest dimecres arrenca a Lasko (Eslovènia) el Mundial de tennis taula d'esport adaptat, que s'allargarà fins dissabte. L'expedició espanyola, integrada per nou palistes, i un del CN Sabadell, Jordi Morales, que també n'és el director tècnic, per ara no té el material per poder-lo disputar. La companyia aèria Vueling aquest dilluns els ha perdut les seves maletes. 

El mateix Morales ha explicat que tenien el vol amb sortida a les 7.55 hores d'aquest dilluns des del Prat i amb destí a Viena. L'arribada, aproximadament, unes dues hores després. Des de la capital austríaca tenien aparaulat un autobús per traslladar-los fins a Lesko. En total, entre sis i set hores per arribar a l'hotel i descansar de cara a la competició. 

Tot i que, "alguns companys tenien competició, amb classificacions prèvies aquesta tarda", ha assenyalat el palista. Vueling, ha indicat, els ha cancel·lat el vol per problemes amb la climatologia i aquells que ho han volgut els han recol·locat en un altre avió. "En principi per a les 11 hores, però ha acabat enlairant-se gairebé una hora després", ha dit. 

Un cop han arribat a Viena, "i després d'esperar més d'una hora, no ha sortit cap maleta". "I el més curiós tampoc de cap de les persones que ens havien recol·locat", ha comentat resignat. Després de més esperes i cues a l'atenció al client han aconseguit com a resposta que "demà intentaran fer-nos arribar vuit de les 13 maletes". Unes pertinences localitzades a l'aeroport de Barcelona.